Et 6-ugers ‘vi går vejen sammen’-forløb for dig, der vil sælge din viden online og leve godt af det. Få adgang til alle kursets lektioner øjeblikkeligt. Kom i mål med et stærkt fællesskab i ryggen og to topmotiverede undervisere ved hånden

Jo, også DU kan pakke din viden til lukrative produkter, du kan sælge online – også selv om du aldrig har gjort det før

Skriv dig op og få direkte besked

Privatlivspolitik

 • Drømmer du om at hjælpe, inspirere, glæde og begejstre mange flere mennesker end du gør lige nu, med den særlige viden, du har?
 • Har du og din forretning brug for, at netop det sker – nu?
 • Ved du godt selv, at der er grænser for hvor mange du kan nå ud til – og hvor meget, du kan tjene – når du sælger dine timer i løst salg, men ved du ikke hvordan du skal ændre det?
 • Har du for længst indset, at det, du har brug for, er onlineprodukter på hylden, men er du usikker på hvad du skal gøre, hvordan du skal gøre det og i hvilken rækkefølge, du skal gøre hvad?
 • Er du klar til at få forløsningen, værktøjerne, formlerne – og den viden, du lige nu mangler?
 • Vil du have det hele serveret af to absolutte powerhouses indenfor feltet? To eksperter, som selv har gået hele vejen, har for millioner af kroner reel praktisk erfaring på det danske marked – og som viser dig præcis hvordan, du gør?

Trin for trin viser vi dig:

 • Hvordan du kan tage din viden og ’pakke’ den til en vifte af færdige produkter, du kan sælge og levere online.
 • Hvilke 6 onlinekursus-formater, der er de bedst sælgende – og hvordan du vælger det helt rigtige: Det, der vil henrykke og begejstre dine kunder allermest – lige nu.
 • Hvilke kurser du kan lave på en halv dag (og tjene rigtig gode penge på) – og hvilke du allerede HAR lavet, du ved bare ikke, at de ligger lige foran snuden på dig. Vi viser dig hvor.
 • Hvordan du giver dine produkter så fængende titler, at dit publikum er ’solgt’ allerede i det øjeblik, de ser navnet på dit produkt (oh, her fejler langt de fleste. Det gør du ikke, når vi viser dig hvordan du skriver titler).
 • Hvordan du strukturerer og opbygger dit indhold uden hovedbrud – og hvorfor ’keep it simple’ er den største tjeneste, du kan gøre både dig selv og din kursuskøber.
 • Hvordan du prissætter dine produkter (det er grinagtigt simpelt – men afgørende for dit produkts salgbarhed. Don’t fuck this one up).

Og selvfølgelig (!) viser vi dig:

 • Hvordan du tester din idé – og (hold lige fast her) opbygger et købeklart publikum til dit onlinekursus, før du overhovedet har skabt det. Ja, du læste rigtigt: Vi lærer dig, hvordan du får købeklare kunder til at trippe utålmodigt efter at investere i dit produkt, før du har lavet det.
 • Hvordan du lancerer, markedsfører og sælger dit kursus online (vi ved godt, at du brænder for dit fag – ikke for markedsføring og salg, men det kan heldigvis læres. Og dét lærer du her).
 • Hvilke 3 salgsmetoder, der er de dokumenteret mest effektive på det danske marked her i 2021.

Teknikken, spørger du? Selvfølgelig lærer vi dig også det! (du vil opdage, at det slet ikke er svært)

Lær:

 • Hvordan du optager video og lyd fra din egen computer.
 • Hvordan du optager dine slides.
 • Hvordan du redigerer dine videoer.
 • Hvilke programmer, du skal bruge (vi bruger dem selv).
 • Hvilket udstyr, du IKKE skal købe dig fattig i – for det får du slet ikke brug for. God nyhed, ikke?
 • Hvordan du opretter, inviterer til og afholder webinarer (uden ’hvad skal jeg sige?-panik, stress, og teknik hovedpine)
 • Hvordan du live streamer på Facebook.
 • Hvilke platforme, du kan lægge dit kursus op på – og hvordan du gør det helt lavpraktisk trin for trin.
 • Hvordan du tager imod betalinger online.

Katrine Shumann
– katrineshumann.dk

“Jeg har skabt mit allerførste onlineprodukt – og solgt for 20.000 kroner”

Jeg er akademiker og min målgruppe er organisationer og ledere. Jeg var i tvivl om mine ydelser overhovedet kunne give mening online, da de er meget relationsbårne mellem deltagerne. Nu ved jeg, at jeg kan! Jeg har lavet et lille lynkursus til 249 kroner – og solgt for 20.000 kroner af det. gennembruddet for mig er oplevelsen af, at online kurser OGSÅ kan være med nærvær, samspil og kreativitet.

Mette Wismann
– yogamedmette.dk

“Jeg har tredoblet mit kursussalg – så fedt!”

En måned før jeg startede på kurset lavede jeg en pop up-gruppe og lancerede et produkt. Undervejs i kurset ændrede jeg få, men afgørende, ting og solgte over tre gange så mange kurser, som måneden før – mega fedt! Jeg har fået det forkromede overblik over min salgsproces, og føler jeg nu har et katalog af salgsmetoder, jeg kan gribe fat og nemt omsætte til virkelighed takket være jeres utrolig praktiske tilgang.

Karina Callesen
– fruc.dk

“Jeg solgte 50 pladser på mit første onlinekursus – og lukkede det med venteliste”

Jeg er gået fra overhovedet ikke at kunne overskue et kursus til at have bygget en mailliste med 900 medlemmer – plus lavet og solgt mit første onlinekursus. Jeg havde været mere end tilfreds med 10 – men jeg endte med at sælge 50 pladser på 2 dage, så jeg måtte lukke. Jeg turde ikke have for mange med første gang. Nu har jeg 15 på venteliste. Og flere nye kurser i støbeskeen. Forløbet her er total genialt. Ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Det er bare med selv at fylde sit indhold i – og så er du køreklar.

Charlotte Hartvig, selvstændig terapeut

“Jeg er gået fra en månedsløn på 25.000 til en årlig omsætning på halvanden million”

Jeg er gået fra at lave 1:1 terapi med en månedsløn på under 25.000 kr. til nu at sælge min egen uddannelse og omsætte for halvanden million om året. En-til-en-samtaler er utroligt givende arbejde, men det er også hårdt og krævende, fordi præmissen er, at du sælger din tid time for time. Derfor ledte jeg efter en måde at udvikle min praksis på, så jeg kan nå ud til flere og skabe mere overskud – både mentalt og økonomisk.

Jeg har aldrig haft så meget overskud – mentalt og økonomisk – som nu. Det hele er blevet taget til et helt nyt niveau – det havde jeg aldrig troet var muligt for mig.

Når du lige om lidt investerer i at få knækket koden til hvordan også DU kan sælge din viden online i færdige pakker, kan du glæde dig til:

Et 6 ugers online trin for trin ’how to’-kursusforløb leveret i et 100% lavpraktisk nede på jorden-sprog af to med garanti topengagerede undervisere.

Sådan foregår det:

Glem alt om overvældelse. Uoverskuelighed. Og akut chokoladetrang. Her får du den kondenserede viden, du har brug – og de konkrete greb, teknikker og værktøjer, der får dig helt i mål. Serveret for dig i præcise undervisnings-videoer – og leveret til dig i den rækkefølge, du har brug for, så du kan følge med.

Undervisningen er delt ind i 3 hovedfaser:

[Fase 1] Det afgørende fundament: Find din idé, fastlæg dit format – og forfat en fængende titel, dit publikum forstår 100% (ellers kan du glemme alt om, at nogen køber dit ellers nok så fine kursus)

I fase 1 lærer du:

 • Hvordan du med kirurgisk præcision finder idéen til dit første (eller næste) onlineprodukt. Du får metoden til at pin pointe de ideer, der har ægte potentiale til at blive bestsellere. Ikke bare næste gang, men hver gang.
 • Hvilke 6 typer onlinekurser der sælger bedst. Lær dem at kende – og vælg det kursusformat, der skal blive dit første (eller næste). Og ja, en stribe af de formater, du får her, kan du lave på en formiddag – og være klar til at sælge indenfor 24 timer.
 • At give dine produkter så fængende titler, at dit publikum er ’solgt’ allerede i det øjeblik, de ser navnet på dit produkt. (Oh – ak og ve – her fejler langt de fleste. Det gør du ikke, når vi her viser dig, hvordan du skriver fængende titler).
 • Hvordan du tester din idé – og i samme bevægelse opbygger et købeklart publikum til dit onlinekursus, før du overhovedet har skabt det. Ja, du læste rigtigt: Vi lærer dig, hvordan du får købeklare kunder til at trippe utålmodigt efter at købe dit produkt. Før, du har lavet det.

FASE 2: Byg dit bestseller-kursus – sådan tilrettelægger du dit indhold som en pro

I fase 2 lærer du:

 • Hvordan du ubesværet kortlægger dit indhold. Mød din nye bedste ven: Kursuskortet. Værktøjet, som gør det legende let for dig at overskue og strukturere dit indhold. Kursuskortets enkle princip vil (udover at give dig en massiv ’AHA – er det alligevel SÅ enkelt!?!´-oplevelse) spare dig for timers frustration. Glæd dig.
 • At mestre tekstforfatterens ’1-2-3’-model: Lær med denne model, hvad du skal sige i dine undervisningsvideoer, og i hvilken rækkefølge du skal sige det – uanset, hvad du er ekspert i og underviser i. Modellen kommer sandsynligvis til at ændre hele din måde at tænke indholdsopbygning på – og den kommer med garanti til at spare dig for timers frustrationer og tvivl.
 • Hvordan du sikrer dig, at dine kursister rent faktisk gennemfører din undervisning. Er det da vigtigt? Nu har du jo fået pengene, ikke? Ja, for pokker, for her er fakta: Succesfulde kursister bliver fans og ambassadører, der giver dig overbevisende testimonials, så andre også vil købe dit kursus. Og succes får dine kursister, når de rent faktisk implementerer din undervisning.
 • Hvordan du optager, producerer, redigerer og udgiver din undervisning. Kort sagt: Hvordan du nemt kan optage slides og lyd fra din egen computer – uden at købe dig fattig i udstyr, du alligevel overhovedet ikke har brug for. Trin for trin viser vi dig, hvilke knapper du skal trykke på – og i hvilken rækkefølge. Det er en ’no brainer’.
 • Hvordan du prissætter dit kursus, så du hverken sælger det for dyrt eller for billigt, men til den helt rigtige pris: Den, der får dem til at købe.
 • Hvordan du bygger systemer der arbejder for dig, ikke mod dig. Dit kursus skal ligge på en platform, så dine kunder kan få adgang til den herlige viden, du har hevet ud af dit hoved, og pakket til et produkt. Vi viser dig 2 af de mange platforme, du kan bruge. Og ikke nok med det: Vi viser dig trin for trin hvordan du lægger dit kursus op på den platform, du vælger. Så slipper du for at skulle betale dig til teknisk hjælp, der koster penge, før du har tjent penge.

FASE 3: Lancer og sælg dit onlinekursus efter de metoder, der reelt virker i 2021 (her fejler de fleste – lad det ikke ske for dig)

I fase 3 lærer du:

 • Hvordan du sælger dit online-produkt! Nu skal den tid, du har brugt på at pakke din viden, veksles til reelle kroner på kontoen. Folk skal købe nu. Cash in på den økonomiske gevinst, du har fortjent – og oplev den kæmpe forløsning, der ligger i vide, at du nu hjælper mange flere med netop din viden. Uden, du skal knokle mere.
 • At planlægge, tilrettelægge og udføre effektive salgskampagner efter de metoder, der faktisk virker nu i 2021 – og som allerede har stået sin prøve i praksis på det danske marked.

Få i denne fase:

 • Opskriften på de 3 eneste salgs-modeller, du behøver at kende, nemlig de 3 bedst sælgende. Vi kalder dem ’De topsælgende 3’.
 • Forståelse for psykologien bag De topsælgende 3 – så du nemt og træfsikkert kan tilrettelægge dit salg efter den model, der vil være mest effektiv (og føles bedst i maven) for netop dig, din branche og dit publikum.
 • Trin for trin-skabelonen til en topsælgende salgsside (landingpage). Den side, dit publikum lander på, når de klikker i dine salgsmails, på dine opslag på sociale medier og i dine annoncer.
 • Kørekort til at strukturere og opbygge webinarer, som vil engagere og begejstre dit publikum – og samtidig sælge dit produkt. Du får de konkrete byggeklodser, ethvert bestseller-webinar består af.
 • E-mailnørdens kampagne-kit: Sådan opbygger du din e-mailkampagne mail for mail – inklusive de 5 mails, du skal (!) sende i din e-mailkampagne. Din læser har brug for dem.
 • Socialmedia-nørdens skudsikre strategi-kit: Sådan bruger du dine sociale medie-kanaler til at forstærke dit salg.
 • Honeymoon-strategien: Sådan forvandler du dine købere til loyale fans, der begejstrede anbefaler dig og dit produkt – ja, lige hér kan du hæve dit salg gevaldigt uden ekstra arbejde.

Mød dine undervisere – de er der for dig i 6 uger:

Christina Klitsgaard har 11 års solid reel praktisk erfaring med salg af onlineprodukter på det danske marked. Hun er kendt fra weloveemails.dk som e-mailekspert, tekstforfatter, foredragsholder og ustoppelig onlinekursus-udvikler. Hvert år underviser hun med stort engagement flere end tusind marketingansatte og selvstændige, live og online.

Christinas første onlineprodukt var … – en simpel pdf. I dag omsætter hendes onlineprodukter årligt for millioner af kroner. Udover at udvikle, producere og sælge egne onlineprodukter har Christina også undervist og ’hands on’-hjulpet adskillige selvstændige med at få samme succes. I kurset her underviser hun dig i de principper, du kan stole på både er eftertrykkeligt afprøvede – og virker.

Trine Ravnkilde har på rekordtid taget den danske onlinekursus-scene med storm – og er også kendt internationalt. Trine optræder bl.a. i amerikanske podcasts og har senest været konferencetaler i San Diego – selvfølgelig var emnet onlinekurser (!). I rollen som community strategist har Trine ’behind the scene’ deltaget i opbygning og lancering af en stribe onlinekurser og lukrative abonnementsforretninger, som har omsat for flotte millionbeløb. I 2019 etablerede hun sin egen forretning.

Her hjælper Trine selvstændige vidensformidlere med at skabe engagerende online-communites og bygge onlineforretninger. Dét er gået forbilledligt godt. På bare ét (vildt) år har Trine formået at skabe sig et navn, et respekteret brand og en følger-skare, der knuselsker hende. Og ja, hun startede fra nul. I parcelhuset hjemme i Horsens. Vil du have reelle tal, så kommer de her: Trine har på sit første år omsat for 1,5 millioner kroner onlineprodukter. I kurset her får du hendes skudsikre metoder, genveje, erfaringer og ’fuck ups’, for som Trine siger: ”Dem er der edderbankemig mindst lige så meget læring i”.

Når du lige om lidt investerer i at kick- eller genstarte et arbejdsliv, der gør det muligt for dig at udvikle, producere og sælge din viden i færdige pakker, får du helt konkret:

Adgang til præcis den viden, du skal bruge nu – og i en rækkefølge, der ikke overvælder dig, men får dig i mål. Leveret til dig i trin for trin-videolektioner

Alle videolektioner kan du se eller høre direkte fra dit personlige online-bibliotek via din computer, tablet eller smartphone.

Du får også:

’Done for you’-arbejdsark, tjeklister, modeller, skabeloner og copy-paste manuskripter, der sparer dig for timers hovedbrud

Du får også:

6 ugers ’Vi går vejen sammen’-medlemskab af den tilhørende lukkede Facebookgruppe. Hver uge går dine to undervisere live i gruppen og svarer på spørgsmål, støtter, hepper og hjælper. Glæd dig til at komme med i et engagerende og topmotiverende fællesskab

Det er naturligvis 100% valgfrit at være med i vores støttende fællesskab i Facebook-gruppen. Vil du hellere tage kurset på egen hånd, så følger du bare lektionerne uge for uge – dem har du fuld adgang til i dit online-bibliotek, hvor du også finder alle de herlige bonusser, tjeklister, arbejdsark, modeller og skabeloner.

Og hov: Det er nogenlunde det samme, som du hurtigt kan komme af med for et par håndfulde Facebook-annoncer, der godt nok fik nogle til at klikke, men ikke købe.

Eller for halvanden kursusdag i et flot lokale med kaffe og te, hvor du med lynets hast forsøger at notere alle pointer ned – … men må erkende, at du ikke helt kan tyde dine egne noter, ej heller huske det kvarte af, hvad der blev sagt, når du kommer hjem. Og som egentlig bare efterlader dig mere forvirret, overvældet og modløs. Akut chokoladetrang udløst.

Og det er helt sikkert meget mindre end du nemt kan smide for en mikrofon, et kamera eller andet teknisk udstyr, som du a) slet ikke har brug for og b) heller ikke giver dig bare et hjørne af opskriften på hvordan du får skabt, produceret – og gisp! – markedsført og solgt dit onlinekursus.

Sæt en prop i de huller pengene (og din tid) fosser ud af – invester i at lære de metoder, der reelt kan give dig et frugtbart arbejdsliv med dine egne onlineprodukter på hylden.

Janne Wind – jannewind.com

“Et salg på 175.000 kroner før forløbet var slut — jeg er lykkelig”

Jeg har opnået et konkret salg på 175.000 i mit online kor med 220 medlemmer. Den største forandring var at få helt konkrete nørde-redskaber på især tekst- og e-mail-siden. Jeg har længe følt mig godt klædt på i forhold til FB-gruppe-strategierne. Nu fik jeg et spadestik dybere på landing-page, salgsstrategier og all-round indpakning og teknik. Jeg er fuldstændig lykkelig og tilfreds. I er meget dygtige begge to og har suppleret hinanden helt eminent. Har elsket jeres kærlige med- og modspil.

Maria Skaarup – mariaskaarup.com

“Jeg har købt mange kurser – denne gang har jeg virkelig fået BANG for mine BUCKS”

Jeg har efterhånden investeret i meget business relateret, og synes aldrig jeg er helt glad. Denne gang har jeg virkelig fået bang for mine bucks. Det har LANGT oversteget mine forventninger – og håber, at jeg selv kan give mine kursister samme følelse.

Katrine Berling – katrineberling.dk

“Jeg har tredoblet min pris – og solgt dobbelt så mange onlinekurser”

Jeg har solgt online-produkter i flere år, men har oplevet at salgsprocessen var drænende. Sidste år havde jeg et kursus, jeg solgte for 500 kroner. Kurset solgte ok, men det gik langsomt, og jeg begyndte at tvivle på, om jeg var god nok, om jeg egentlig kunne. Da jeg kom til den del af kurset her, som handler om prissætning gik det op for mig, at jeg sælger mit kursus for billigt. Først tænkte jeg: ’Puha, kan jeg det? Altså sætte prisen op?’ Men Men så besluttede jeg simpelthen at lægge 1.000 kroner oven i produktets pris, så det nye onlinekursus blev sat til salg for 3 gange mere end tidligere. Samtidig prøvede jeg en helt ny salgsmodel af (i kurset er der 3 salgsmodeller, red.). Jeg satte mit kursus til salg, og BUM, så røg pladserne. Det føltes sådan her: ’gud, der var en til’ – ’gud, der var en til’. Det var den vildeste optur!

Bo Staal, ledelsescoach – staalsat.dk

“Kurset løste et problem, jeg har kæmpet med i 13 år”

Super godt og konkret! Koncept-afklaringen i kurset hjalp mig til for første gang i 13 (!) år som selvstændig at være tilfreds med en konceptbeskrivelse. Fra at skifte mellem at sige ’jeg er ledercoach’ – ’jeg er stresscoach’ – ’jeg hjælper ledere og medarbejdere med at kommunikere og spille hinanden gode’ … – og ikke være tilfreds med noget af det. Til nu at sige: ”Det er mig, der har skrevet bogen ’Træn din hjerne’ – det er en håndbog, der hjælper dig med at forbedre dine præstationer”.

Samtidig har forløbet taget mig fra ’jeg skal også i gang med noget online’ til at VÆRE i gang. Jeg har fået mange opgaver på mit nye brand og bogen gennem forløbet. Og det på trods af, at jeg ikke er færdig med hele baduljen endnu.

Lene Nehlsen, duftverket.dk

“Den bedste investering jeg har gjort i min forretning – jeg solgte 62 pladser på mit første beta-forløb”

Hands down den bedste investering, jeg har gjort i min forretning. Det er et år siden nu, og jeg bruger stadig kurset, hver gang jeg skal producere noget nyt. Det er totalt step by step og helt uden fluff!

Så følg lektionerne og gør, hvad Trine og Christina siger. Sværere er det ikke. Det gjorde jeg (som aldrig tidligere har undervist on- eller offline!) og efter alle estimater skulle jeg sælge 10 pladser på mit første beta-forløb. Jeg solgte 62!

Sarah Møller Pedersen – vissuel.dk

“Kurset har givet mig selvtillid til at prøve ting af – fx har jeg lige lavet et kursus på 48 timer OG solgt 11 pladser”

Jeg havde egentlig allerede knækket koden til at lave et enkelt kursus. MEN Jeg havde på ingen måde den struktur eller tænkt over at det kunne pakkes på forskellige måder. Jeg havde heller ikke tænkt over, hvor meget det betyder at være sammen med mennesker på den samme rejse og som alle gerne vil bygge en onlineforretning.

Vigtigst er nok at kurset har bygget selvtillid, så jeg tør prøve ting af.
Fx fik jeg en ide til et kursus en dag i april. 48 timer senere havde jeg bygget kurset OG kørt en introkampagne, hvor jeg havde solgt 11 pladser. Et kursus jeg kan sælge igen med endnu en superkort kampagne. Både Trine og Christina har skabt nogle vilde resultater i hver deres forretning – og det at få et sugerør direkte ind i hjernen på de 2 til al deres viden er GULD værd.

Og vent – du får mere smæk for skillingen! Nemlig disse resultatskabende bonusser

Bonus #1: Trin for trin-formlen til en topsælgende salgsside, du selv kan skrive (uden at være tekstforfatter)

I samme øjeblik du investerer i kurset kan du glæde dig til at Christina Klitsgaards vildt effektive (og stærkt populære) salgsside-formel lander i din indbakke. Print formlen ud – følg den trin for trin. Brug den hver gang du skal skrive den vigtigste side i verden: Salgssiden for dit onlineprodukt. Yes, den side, dine læsere lander på – og som skal overbevise dem om, at de selvfølgelig skal investere i dit onlineprodukt. Nu.

Bonus #2: Titelguiden du ikke vil undvære: 7 dokumenterede modeller til bestseller-titler, der sælger 

Noget af det sværeste ved at lave et onlinekursus, er at finde den rette titel. Med god grund. Dine kunder køber nemlig sjældent et kursus med en dårlig titel. Er din titel for u-konkret, for kort, for lang, for kringlet, for slap eller for smart, så spænder den ben for dit salg. Du får tekstforfatterens 7 dokumenterede bestseller titelmodeller, så din onlinekursustitel ikke kommer til at stå i vejen for dit salg. 

Bonus #3: Onlinekursus-skaberens grafik-kasse

Synes du også, at andres opslag på de sociale medier er meget pænere end dine? Eller at dine arbejdshæfter, workbooks og e-bøger aldrig bliver helt så tjekkede som du havde håbet? Så har vi godt nyt: Vi har samlet en skabelon-pakke til dig, der kan få en hver onlinekursusskaber til at juble. 

Du finder skabeloner til e-bøger, opslag, slides, arbejdshæfter og tjeklister. Med andre ord: Alt du skal bruge, for at få dit onlinekursus til at fremstå toptjekket. 

Bonus #4: Insider-interview med TV-værternes værtstræner

Skal du tale på en bestemt måde? Og hvad nu, hvis du er virkelig nervøs? Tag det roligt – Tina Bilsbo giver dig sine fif. Vi kan allerede nu hilse at sige fra Tina, at den vigtigste ingrediens i en god video er autenticitet. At du er dig. Ikke en anden. Tina har 25 års erfaring i det her game og underviser bl.a. værter på TV og radio. Men (heldigvis) også helt almindelige mennesker som os.

Bonus #5: Et “behind the scenes” indblik i e-mailkampagnen der solgte onlinekurser for over 1 million kroner

Har du nogensinde været i tvivl om, hvad du skulle sige i en salgskampagne, og hvornår? Kom med bag kulissen på en kampagne, der omsatte for mere end en million kroner på bare få uger. Du får alle de saftige tal, alle tankerne bag hver enkelt mail, og inspiration du kan gå direkte ud og omsætte til salg. 

Bonus #6: 6 måneders ekstra støtte, hep og undervisning 

Efter de 6 intensive ugers ’lad-os-gøre-det-sammen’-forløb, bliver du inviteret med ind i et eksklusivt netværk af onlinekursus-skabere klar til heppe, sparre og hjælpe.  I gruppen bliver du også inviteret til spørgetimer med os undervisere, så du kan bevare momentum. 

Og husk:

Du kan betale på én gang – eller i 2, 3 eller 6 rater.
Se og vælg den ratemodel, der passer dig bedst, her ›

Mangler du lige de 3 sidste argumenter for, at det er nu, du skal pakke din viden og sælge den online – så du tjener mere, hjælper flere?

Her er de:

 1. Fordi du VED så meget (jo, du gør) og har så meget erfaring (jo, du har – bare vent til vi åbner dine øjne for det), som dine kunder rent faktisk har brug for – hvorfor ikke tjene på det? Og hjælpe dem samtidig? Det er win-win.
 2. Fordi du på under en uge kan have den helt rigtige idé til dit første (eller næste) produkt – og tjene gode penge på det allerede få uger senere. Du har skabt, lanceret og solgt dit nye onlinekursus længe før jul og nytår. Behøver vi at sige, at dét er en ret fantastisk måde at indlede din juleferie på?
 3. … og fordi det er så meget mere indbringende (og mindre slidsomt) at have reelle onlineprodukter på hylden, som du kun skal lave én gang, og derefter kan sælge igen og igen. Vel at mærke produkter, som dine kunder kan se pointen i at købe.

Og nå ja:

Så får du her 2 undervisere, som hverken er nærige med at dele vores viden, vores erfaringer eller vores ’fuck ups’. Vi deler det hele, så du kan undgå de fejl, vi har begået, høste af vores erfaringer – og allermest: Så også du kan få et arbejdsliv, hvor du sælger mere og hjælper flere. Uden at knokle mere.

Skriv dig op og få direkte besked

Privatlivspolitik

Katja Nielsen — katjabalslevnielsen.dk

“Hele kurset er så gennemtænkt – alt, hvad man har brug for fra start til slut”

Der er så godt som ALT i kurset – praktisk bygget op med konkrete eksempler og ’how to’-vejledninger. Trine og Christina har virkelig gennemtænk, hvad man har brug for fra start til slut for at komme godt i mål. Ikke kun i forhold til at udvikle et onlinekursus, men også i forhold til ens brand og markedsføringen. Og så er de jo bare begge vildt lækre og søde, så man kan ikke blive andet end glad i låget af at være i deres selskab. De har begge bidraget med den vildeste energi i den lukkede gruppe. Det var også så fantastisk med sparring fra de andre medkursister, der heppede på en på vejen, ligesom man kunne spejle sig i deres erfaringer.

Nina Tengberg
— messyminds.dk

“Jeg har øget en måneds omsætning med 50%”

Den største forandring, forløbet har givet mig, er at opdage hvordan min viden kan deles op i bidder og sælges i forskellige formater til vidt forskellige priser. Og at jeg kan tjene penge HURTIGT og NEMT, hvilket har været den bedste medicin mod min overtænkning. Kursets rækkefølge og sammenhæng gav så meget mening. Kursuskortet var tilrettelagt med præcision. Mængden af frigivet indhold var god. Det nåede ikke at blive overvældende. Samtidig har jeg det også sådan, at jeg jo bare kan lade være med at trykke “Afspil”, hvis jeg er fyldt op. Det er det gode ved den evige adgang. Kurset bliver et opslagsværk, jeg kommer til at bruge dagligt fremover. Og så lige en kæmpe high-five, fordi I adresserer de (ofte svære) følelser, der er forbundet med at stille sig selv frem. Det er vigtigt at høre fra to kvinder med så meget street cred.

Carina Rosendahl
— carinarosendahl.dk

“Jeg ELSKER, at I skærer det ud i pap for en som mig, der er helt ny”

Jeg ELSKER, at I er så meget nede på jorden og skærer jeres viden ud i pap, så alle kan forstå, hvad i snakker om – det er altså fedt, især for sådan en som mig, der er helt ny i denne verden. Jeg har drevet en frisørsalon siden 1999, så alt dette teknik og måden at markedsføre på er ny for mig.

Dorthe Kastberg
— dorthekastberg.dk

“Kurset har givet 10 X mere valuta for pengene, end jeg troede”

Da jeg købte kurset tænkte jeg, at ’uhh det er godt nok lidt dyrere end mit budget tillader’. Men hold da op, jeg har fået 10 x mere valuta for pengene end jeg havde turdet drømme om. Det har været en genial investering. En jeg kan bruge igen og igen og igen. Jeres energi og engagement når himmelhøjder. I er så sindssygt dygtige og giver meget mere end I har lovet. Det har været det fedeste kursus. Et kursus jeg kun kan anbefale til alle.

Skriv dig op og få direkte besked

Privatlivspolitik